Cursul de dezvoltare profesională „Dezvoltarea abilităților de exercitare a atribuțiilor de serviciu” pentru funcționari publici cu funcții de conducere/execuție din cadrul autorităților administrației publice locale se va desfăşura în perioada 09 – 11 decembrie 2019, blocul C, etajul II, sala 201.

Cursul de dezvoltare profesională „Leadership în administrația publică” pentru funcţionarii publici de conducere din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale se va desfăşura în perioada 04 – 06 decembrie 2019, blocul C, etajul I, sala 3.

Cursul de dezvoltare profesională „Control financiar public intern” pentru funcționari publici de conducere/ auditori interni din cadrul autorităților administrației publice locale se va desfăşura în perioada 03 - 04 decembrie 2019, în blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Gestionarea resurselor umane” pentru funcționari publici responsabili de domeniul gestionării resurselor umane din cadrul autorităților administrației publice locale de nivelul I se va desfăşura în perioada 03 – 05 decembrie 2019, în blocul C, etajul I, sala 5.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.