Cursul de dezvoltare profesională „Gestionarea resurselor umane” pentru funcționari publici de conducere/execuție din cadrul subdiviziunii resurse umane din autoritățile administrației publice centrale se va desfăşura în perioada 22 – 24 octombrie 2019, în blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Integrarea profesională în funcţia publică” pentru funcţionarii publici debutanţi din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 21 octombrie – 01 noiembrie 2019, blocul C, etajul II, sala 201.

Cursul de dezvoltare profesională „Etică și integritate” pentru funcționari publici de conducere/execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 22 – 24 octombrie 2019, în blocul C, etajul I, sala 3.

Cursul de dezvoltare profesională „Gestionarea resurselor umane” pentru funcționari publici de conducere/execuție din cadrul subdiviziunii resurse umane din autoritățile administrației publice centrale se va desfăşura în perioada 09 – 11 octombrie 2019, în blocul C, etajul I, sala 2.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.