Cursul de dezvoltare profesională „Prestarea serviciilor publice” pentru personalul cu funcţii de conducere/execuţie din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 22-24 noiembrie 2017, în sala 5, etajul I, blocul C.

Cursul de dezvoltare profesională ”Integritatea funcționarului public” pentru personalul cu funcții de conducere/execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 20 - 22 noiembrie 2017, blocul C, etajul I, în sala 3.

Cursul de dezvoltare profesională „Dezvoltare regională” pentru personalul cu funcţii de conducere/execuţie din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale de nivelul I și II se va desfăşura în perioada 20-24 noiembrie 2017, în blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Utilizarea tehnologiilor informaționale” pentru personalul din cadrul Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor se va desfăşura în perioada 13-17 noiembrie 2017, în sala 8, etajul I, blocul C.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.