Cursul de dezvoltare profesională „Utilizarea tehnologiilor informaționale” pentru personalul din cadrul Secretariatului Parlamentului Republicii Moldova se va desfăşura în perioada 15 – 19 octombrie 2018, în Sala multimedia, blocul C, etajul II, sala 203.

Cursul de dezvoltare profesională „Dezvoltarea regională” pentru personalul cu funcţii de conducere/execuţie din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale de nivelul I și II se va desfăşura în perioada 15-19 octombrie 2018, în blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Dezvoltarea leadership-ului în administrația publică” pentru personalul cu funcţii de conducere din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale se va desfăşura în perioada 09 – 11 octombrie 2018, în blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Integrarea profesională în funcţia publică” pentru funcţionarii publici debutanţi din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 08 – 12 octombrie 2018, blocul C, etajul II, sala 201.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.