Cursul de dezvoltare profesională „Utilizarea noilor tehnologii informaționale în administrația publică” pentru funcţionari publici de conducere/execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale se va desfăşura în perioada 20 – 22 martie 2019, blocul C, etajul I, sala 8.

Cursul de dezvoltare profesională „Achiziții publice. Gestionarea conflictului de interese în procesul de achiziții publice” pentru personalul cu funcţii de conducere/execuţie din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale de nivelul I și II se va desfăşura în perioada 18 – 22 martie 2019, în blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Integrarea profesională în funcţia publică” pentru funcţionarii publici debutanţi din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 18 – 29 martie 2019, blocul C, etajul I, sala 201.

e-Cursul „Diaspora, migrație, dezvoltare și reintegrare” pentru cadrele didactice ale Academiei de Administrare Publică se va desfăşura pe data de 13 martie 2019, în blocul C, etajul I, sala 8.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.