Cursul de dezvoltare profesională„Management şi leadership în administrația publică” pentru personalul cu funcţii de conducere din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 23-25 octombrie 2017, în blocul C, etajul I, sala 5.

Cursul de dezvoltare profesională „Achiziții publice. Gestionarea conflictului de interese în procesul de achiziții publice” pentru personalul cu funcţii de conducere/execuţie din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale de nivelul I și II se va desfăşura în perioada 23-27 octombrie 2017, în blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională ”Managementul documentelor” pentru personalul din cadrul Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă se va desfăşura în perioada 24 - 25 octombrie 2017, blocul C, etajul I, sala 3.

Cursul de dezvoltare profesională ”Integritatea funcționarului public” pentru personalul cu funcții de conducere/execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 23 - 25 octombrie 2017, blocul C, etajul II, sala 203.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.