Informații despre curs

Cum puteți urma un curs de instruire?

Cum puteți urma un curs de instruire la distanţă?

Cursurile de instruire la distanţă sunt plasate pe platforma de e-learning a Institutului de Administrațiee Publică aflată pe adresa ddp.aap.gov.md. Periodic, pe site-ul IAP sunt plasate anunţuri privind desfăşurarea cursurilor de instruire la distanţă, care vor conţine:

-   numărul orelor de instruire;

-   participanţii cărora le este destinat cursul;

-   echipamentul necesar pentru urmarea cursului;

-   descrierea generală a cursului de instruire;

-   modul de testare;

-   certificarea;

-   informaţie despre formator (formatori) şi asistenţă tehnică.

Fiecare curs de instruire are o perioadă de înscriere şi o perioadă activă, în cadrul perioadei de înscriere fiecare solicitant sau grupul de participanţi cărora le este destinat cursul poate completa un formular de înregistrare în Google Forms. După expedierea datelor, în scurt timp participantul va primi un mesaj electronic privat in care se va conţine un cont de acces cu login şi parolă pentru a accesa platforma e-learning.

Participați la cursul de instruire la distanță și dați-vă cu părerea!

În cadrul perioadei active, participantului care a obţinut contul de acces pe platforma e-learning i se deschide accesul la cursul de instruire solicitat. Participantul va avea acces la cursul de instruire începând cu data începerii perioadei active şi finalizând cu ultima dată a perioadei active a cursului. După această dată, accesul participantului la cursul electronic este revocat. Următoarea etapă este evaluarea rezultatelor şi certificarea participanţilor care au susţinut testele cursului.

Pentru opinia Dvs contează mult pentru noi, la finele cursului electronic de instruire sunteţi invitaţi completaţi un chestionar electronic de evaluare a calităţii cursului. Datele obţinute sunt utilizate la optimizarea şi perfecţionarea procesului de instruire Ia distanţă şi a cursului de instruire urmat de către Dvs.

După urmarea cursului de instruire la distanţă, Institutul de Administrație Publică eliberează un certificat cu indicarea numărului de ore academice specificat în Ghidul didactic al cursului.


Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.