Proiecte

În Academie se acordă o atenție deosebită cercetărilor în cadrul proiectelor naționale și internaționale. În anii 2009-2014, în cadrul instituției  noastre s-au desfășurat și finalizat  6  proiecte de cerecetare, din care 2 câstigate prin competitie (instituționale) și alte patru programe internaționale de cooperare interuniversitara realizate și finanțate în parteneriat cu universități și instituții prestigioase din Polonia, Turcia, România, Georgia, Ucraina.

În AAP a fost inițiată platforma de comunicare, schimb de experiență și dezvoltarea proiectelor comune prin crearea ”Uniunii Internaționale a Universităților din Europa de Est”, în parteneriat cu Universitatea Catolică din Lublin, Polonia (www.kul.pl).

Au fost inițiate parteneriate în cadrul programului ERASMUS+ cu Universități din Turcia, Cehia, Bulgaria, România, Letonia, Georgia, Ucraina, în cadrul cărora  vor avea loc schimb de studenți și cadre didactice.

În anul 2014, s-a instituit parteneriat cu Şcoala de Administrare Publică din Varşovia, Polonia în cadrul ediţiei „Suportul Polonez 2015”- ("Polska pomoc rozwojowa 2015") referitor la "Planul de cooperare pentru dezvoltarea poloneză" și "Programul  multi-anual  de cooperare pentru dezvoltarea poloneză 2012-2015".

În 2020, Academia de Administrare Publică a desfășurat 7 proiecte, dintre care 6 cu finanțare externă.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.