Avize la cursuri la comanda de stat

Cursul de dezvoltare profesională „Eficientizarea activității profesionale în administrația publică”

Cursul de dezvoltare profesională „Eficientizarea activității profesionale în administrația publică” pentru funcționari publici de execuție din cadrul autorităților administrației publice centrale se va desfăşura în perioada 20 – 22 octombrie 2021.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul serviciilor publice”

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul serviciilor publice” pentru funcționari publici de execuție din subdiviziunile care prestează servicii publice direct cetățenilor din cadrul autorităților administrației publice locale se va desfăşura în perioada 18 – 20 octombrie 2021, în format mixt: Platforma LearnIn, on-line.

Cursul de dezvoltare profesională „Integrarea profesională în funcţia publică”

Cursul de dezvoltare profesională „Integrarea profesională în funcţia publică” pentru funcţionarii publici debutanţi din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 11 – 15 octombrie 2021, în format mixt: Platforma LearnIn, on-line.

Cursul de dezvoltare profesională „Sistemul de control intern managerial în sectorul public”

Cursul de dezvoltare profesională „Sistemul de control intern managerial în sectorul public” pentru funcționari publici de conducere din cadrul autorităților administrației publice locale se va desfăşura în perioada 11 – 12 octombrie 2021.

Cursul de dezvoltare managerială „Management și leadership”

Cursul de dezvoltare managerială „Management și leadership” pentru funcționari publici de conducere din cadrul autorităților administrației publice centrale, se va desfăşura în perioada 04 – 08 octombrie 2021.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul serviciilor publice”

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul serviciilor publice” pentru funcționari publici de execuție din subdiviziunile care prestează servicii publice direct cetățenilor din cadrul autorităților administrației publice centrale se va desfăşura în perioada 27 – 29 spetembrie 2021, în format mixt: Platforma LearnIn, on-line.

Cursul de dezvoltare profesională „Eficientizarea activității profesionale în administrația publică”

Cursul de dezvoltare profesională „Eficientizarea activității profesionale în administrația publică” pentru funcționari publici de conducere/execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale se va desfăşura în perioada 20-22 septembrie 2021.

Cursul de dezvoltare managerială „Management și leadership”

Cursul de dezvoltare managerială „Management și leadership” pentru funcționari publici de conducere din cadrul autorităților administrației publice centrale, se va desfăşura în perioada 07-11 iunie 2021.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul conflictelor”

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul conflictelor” pentru funcționari publici cu funcții de conducere/execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 03 – 04 iunie 2021.

Cursul de dezvoltare profesională „Eficientizarea activității profesionale în administrația publică”

Cursul de dezvoltare profesională „Eficientizarea activității profesionale în administrația publică” pentru funcționari publici de execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 02 – 04 iunie 2021.

Pagini

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.