Avize la cursuri la comanda de stat

Cursul de dezvoltare profesională „Integrarea profesională în funcţia publică”

Cursul de dezvoltare profesională „Integrarea profesională în funcţia publică” pentru funcţionarii publici debutanţi din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 19 – 23 septembrie 2022, blocul A, etajul I, sala 108.

Cursul de dezvoltare profesională „Cadrul normativ specific organizării și funcționării oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat”

Cursul de dezvoltare profesională „Cadrul normativ specific organizării și funcționării oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat” pentru șefi / șefi-adjuncți ai oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat, se va desfăşura în perioada 22-23 septembrie 2022.

Cursul de dezvoltare profesională „Monitorizarea și evaluarea politicilor publice”

Cursul de dezvoltare profesională „Monitorizarea și evaluarea politicilor publice” pentru funcționari publici de conducere/execuție din cadrul autorităților administrației publice centrale se va desfăşura în perioada 13-16 iunie 2022, în blocul C, etajul I, sala 4.

Cursul de dezvoltare profesională „Management și leadership”

Cursul de dezvoltare profesională „Management și leadership” pentru funcționari publici de conducere din administrația publică centrală/șefi ai oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat se va desfăşura în perioada 13 – 17 iunie 2022, în blocul C, etajul II, sala 201.

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul și elaborarea proiectelor”

Cursul de dezvoltare profesională „Managementul și elaborarea proiectelor” pentru funcționari publici de conducere/execuție din cadrul autorităților administrației publice locale, se va desfăşura în perioada 07 - 10 iunie 2022, în blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Eficientizarea activității profesionale în administrația publică”

Cursul de dezvoltare profesională „Eficientizarea activității profesionale în administrația publică” pentru funcționari publici de execuție din administrația publică centrală se va desfăşura în perioada 07 – 09 iunie 2022, în blocul C, etajul II, sala 201.

Cursul de dezvoltare profesională „Integrarea profesională în funcţia publică”

Cursul de dezvoltare profesională „Integrarea profesională în funcţia publică” pentru funcţionarii publici debutanţi din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 06 – 10 iunie 2022, blocul C, etajul I, sala 4.

Cursul de dezvoltare profesională „Gestionarea eficientă a conflictelor”

Cursul de dezvoltare profesională „Gestionarea eficientă a conflictelor” pentru funcționari publici de conducere din cadrul autorităților administrației publice centrale se va desfăşura în perioada 25-27 mai 2022, în blocul C, etajul I, sala 4.

Cursul de dezvoltare profesională „Management și leadership”

Cursul de dezvoltare profesională „Management și leadership” pentru funcționari publici de conducere din administrația publică centrală/șefi ai oficiilor teritoriale ale Cancelariei de Stat se va desfăşura în perioada 23 – 27 mai 2022, în blocul C, etajul II, sala 201.

Cursul de dezvoltare profesională „Elaborarea politicilor publice”

Cursul de dezvoltare profesională „Elaborarea politicilor publice” pentru funcționari publici de conducere/execuție din cadrul autorităților administrației publice centrale se va desfăşura în perioada 16 – 19 mai 2022, în blocul C, etajul I, sala 2.

Pagini

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.