Noutăţi

Seminar metodologic privind experiența internațională în domeniul administrației publice

Pe 19 aprilie, curent, la Academia de Administrare Publică și-a ținut lucrările seminarul metodologic „Experiența internațională de realizare a politicilor în domeniul administrației publice” cu participarea cadrelor didactice, scopul fiind prezentarea rezultatelor deplasărilor de studiu în străinătate din ultimul timp ale unor colegi și diseminarea experienței înaintate în domeniul administrației publice.

Donație de carte din partea vicepreședintelui Parlamentului

Pe 14 aprilie curent, vicepreședintele Parlamentului Republicii Moldova, Vladimir VITIUC, a făcut o donație de carte pentru Biblioteca științifică a Academiei de Administrare Publică.

Donația se înscrie în campania de colectare a cărții pentru persoanele cu nevoi speciale, inițiată recent de biblioteca instituției noastre.

A apărut nr. 500 al ziarului „Funcționarul Public”

După cum se vede din titlu, este vorba de o ediție specială, jubiliară, a ziarului „Funcționarul Public”, care își are începutul din decembrie 1994, fiind pe parcursul anilor cronicar fidel al istoriei și evoluției Academiei de Administrare Publică, a dezvoltării și modernizării administrației publice, astfel ziarul este consacrat, practic, în întregime jubileului său. Ca o providență divină, evenimentul se înscrie în feeria Sfintelor Sărbători de Paști, ele fiind îmbinate în mesajul de felicitare al rectorului Academiei de Administrare Publică, dl Oleg BALAN, doctor habilitat, profesor universitar.

„Stimați colegi! Aduc sincere felicitări echipei și cititorilor ziarului ,,Funcționarul Public” cu ocazia apariției, pe 15 aprilie curent, a celui de-al 500-lea număr al acestei ediții bilunare!

Printr-o coincidență fericită, acest număr jubiliar apare tocmai în ajunul Sfintelor Sărbători de Paști și cu această ocazie le spun un Paște fericit tuturor cititorilor ziarului, membrilor colectivului Academiei, funcționarilor publici din republică!

În atenția masteranzilor, învățământ cu frecvență redusă, anul II, program Drept public

A fost publicat orarul desfășurăriii sesiunii de examinare, studii superioare de master de profesionalizare, învățământ cu frecvenţă redusă, semestrul IV, anul de studii 2016-2017, pentru perioada 25 – 28 aprilie 2017, pe programe:

Drept public

Ziarul ,,Funcționarul Public” la numărul 500

Peste câteva zile, în ajunul Sărbătorilor de Paști, va apărea cel de-al 500-lea număr al ziarului ,,Funcționarul Public”.

Cronicar fidel al evenimentelor de la Academie, dar și al celor din autoritățile publice centrale și locale, ,,Funcționarul Public”, filă cu filă, timp de aproape 23 de ani, a scris o istorie veritabilă și inedită, a cucerit simpatia cititorilor săi.

Cu acest prilej, la Academia de Administrare Publică a avut loc astăzi, 11 aprilie, o masă rotundă, la care au participat cadre didactice, doctoranzi și studenți-masteranzi de la Academie, actuali și foști colaboratori ai Secției activitate editorială, corespondenți netitulari ai ziarului, reprezentanți ai administrației publice centrale și locale, colegi de la alte ziare și reviste, ai Uniunii Jurnaliștilor din Moldova.

Pagini

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.