DEZVOLTAREA ABILITĂȚILOR DE COMUNICARE

Academia de Administrare Publică organizează în perioada 13-14 februarie 2017 un nou curs de dezvoltare profesională cu genericul ,,Dezvoltarea abilităților de comunicare”, destinat personalului cu funcţii de conducere din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale.

Includerea acestui curs la Comanda de Stat, stabilită Academiei de către Guvernul Republicii Moldova, este justificată prin faptul o comunicare eficientă face posibilă planificarea şi programarea, coordonarea şi controlul, motivarea, consultarea şi participarea activă a funcționarilor publici la înfăptuirea scopurilor propuse și atingerea performanțelor în realizarea atribuțiilor de serviciu.

Scopul şi obiectivele prioritare ale acestui curs sunt direcţionate spre dezvoltarea abilităţilor comunicative ale participanţilor la curs în vederea asigurării unei comunicări eficiente în sistemul administrației publice, precum şi a abilităților de utilizare a tehnicilor de eficientizare a comunicării organizaționale.

Instruirea va fi realizată prin utilizarea metodelor participative de instruire a adulților: prezentări, discuții în grupuri, activități practice etc.

La finele cursului, participanților li se vor eibera certificate de participare.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.