Inaugurarea anului de studii 2018-2019 pentru doctoranzii anului întâi

Pe 1 noiembrie 2018, la Academia de Administrare Publică a avut loc inaugurarea anului de studii 2018-2019 pentru doctoranzii anului întâi, cu participarea conducerii, a profesorilor, membri ai Școlii doctorale în științe administrative a instituției.

Rectorul Academiei, Oleg BALAN, profesor universitar, doctor habilitat, a felicitat doctoranzii cu ocazia înmatriculării la studii și le-a dorit succese în activitate. Această activitate științifică, a spus rectorul, nu este deloc simplă. Dar astăzi Academia dispune de condiții avansate de studii. Și ne-am dori mult să reușiți. Până la urmă, totul depinde de dorința dumneavoastră de a studia, de a vă pune în valoare capacitățile. Rectorul instituției le-a făcut cunoștință doctoranzilor înscriși la studii cu conducătorii științifici prezenți la eveniment.

În cuvântul de bun venit la Academie prorectorul, Aurel SÎMBOTEANU, doctor, conferențiar universitar, a făcut o trecere în revistă a hotărârilor de Guvern, regulamentelor și altor acte normative privind managementul studiilor de doctorat. Prorectorul Academiei a îndemnat doctoranzii să colaboreze activ cu conducătorii științifici și să beneficieze la maximum de bunele condiții de studii oferite de instituția noastră.

Directorul Școlii doctorale în științe administrative, Silvia DULSCHI, doctor, conferențiar universitar, a familiarizat prezența cu exigențele față de doctoranzii ce-și fac studiile la Academie și modalitățile de organizare și desfășurare a studiilor avansate de doctorat. La acest subiect s-au pronunțat conducătorii de doctorat Ion DULSCHI, director Departament învățământ superior, doctor, conferențiar universitar, Constantin SOLOMON, doctor habilitat, profesor universitar, Tatiana ȘAPTEFRAȚI, doctor, conferențiar universitar, Nicolae ROMANDAȘ, doctor, profesor universitar. A urmat o serie de întrebări și răspunsuri privind particularitățile studiilor la Academie.

Noii doctoranzi, de asemenea, au vizitat Biblioteca științifică a Academiei, făcând cunoștință cu serviciile prestate cititorilor.


 

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.