MANAGEMENTUL TIMPULUI

Astăzi, 11 octombrie 2017, a demarat cursul ,,Managementul timpului”, realizat de către Academia de Administrare Publică la solicitarea Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă. Cursul va dura 2 zile și are ca și scop actualizarea cunoștințelor participanților la curs și dezvoltarea competențelor necesare pentru utilizarea eficientă a timpului. Cursul va fi predat de către doamna Angela POPOVICI, doctor, conferențiar universitar, Catedra Științe administrative.

Instruirea va fi realizată prin utilizarea metodelor andragogice de instruire: prezentări, braistorming, discuții interactive, lucru în echipă, etc. Participanții la cursul respectiv - șefi ai Oficiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă - își vor aprofunda cunoştinţele privind elaborarea viziunii personale asupra relației cu timpul; metodele și instrumentele de organizare eficientă a timpului. De asemenea, își vor dezvolta abilitățile de utilizare a beneficiilor unui bun management al timpului; de stabilire a obiectivelor și prioritizare a sarcinilor de lucru în corelație cu timpul prevăzut; de gestionare eficientă a ședințelor; de soluționare a situațiilor de criză.

Menționăm faptul, că în anul curent 115 funcționari din cadrul ANOFM și-au perfecționat calificația în domeniul managementului timpului, tehnicilor de comunicare cu clienții dificili, planurilor de conturi.
 

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.