Masteranzii Academiei de Administrare Publică la stagiu în România

În perioada 13-24 februarie curent, cinci masteranzi ai Academiei de Administrare Publică se află la stagiu în capitala României, orașul București. Este vorba despre Cristian Cainarian, Elena Lavric, Alina Dadu, Dinu Manole și Viorel Șcerbina - masteranzi în anul II la specializările: Teoria și practica administrației publice, Relații internaționale, Anticorupție și Management.

Stagiul de practică se desfășoară în conformitate cu Planul de învățământ la specializările respective, dar și în scopul asigurării componentei aplicative a procesului de instruire, consolidării cunoştinţelor teoretice prin activităţi practice, precum şi a formării unor deprinderi în domeniul administrării publice, inclusiv prin studierea bunelor practici internaționale.

Activitatea respectivă face parte din Planul de acțiuni pentru anul 2017 privind punerea în aplicare a Acordului de cooperare în domeniul managementului funcției publice și al funcționarilor publici încheiat în anul 2012 între Agenția Națională a Funcționarilor Publici din România și Academia de Administrare Publică. Masteranzii își desfășoară stagiul de practică în cadrul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, precum și în cadrul Instituției Prefectului Municipiul București, al Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Ministerului Justiției, Secretariatului General al Guvernului.


Pe parcursul stagiului masteranzii vor fi ghidați de către colaboratorii Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, care asigură buna organizare și desfășurare a stagiului în conformitate cu programele aprobate.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.