Masteranzii au revenit în sălile de studii, la o nouă sesiune

Conform Calendarului academic, începând cu 09 și până pe 27 ianuarie 2018, sălile de studii vor fi foarte agitate ca urmare a activităților desfășurate în cadrul studiilor de master la programele: Administrare publică, Relații internaționale și Drept public, învățământ cu frecvență redusă.

Sesiunea de iarnă este una foarte complexă și intensivă din punct de vedere al formelor și conținutului activităților didactice. Studenții se vor familiariza cu discipline noi, vor participa la lecții practice cu o pronunțată tentă aplicativă, care le vor permite să-și formeze noi competențe în domeniile de activitate.

O valoare și un interes deosebit pentru masteranzi întrunesc cursurile: Administrarea proprietății publice, susținut de prim-prorectorul Academiei de Administrare Publică, Andrei GROZA, doctor, conferențiar universitar; Deontologia funcționarului public – Angela ZELENSCHI, doctor, conferențiar universitar, șef Catedră științe administrative; Managementul programelor și proiectelor – Tatiana ȘAPTEFRAȚI, doctor, conferențiar universitar, Catedra științe administrative; Relații publice și comunicare în AP – Angela POPOVICI, doctor, conferențiar universitar; Clivaje culturale și civilizaționale în spațiul european – Stela SPÂNU, doctor, conferențiar universitar; Protocolul și ceremonialul de stat – Orest TĂRÂȚĂ, doctor conferențiar universitar, alte discipline importante pentru activitatea practică.

În finalul sesiunii, masteranzii vor susține examene de evaluare, care urmează să confirme interesul față de studii și responsabilitatea pentru activitățile desfășurate.
 

Tag-uri: 

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.