Planificare strategică integrată

Academia de Administrare Publică, în parteneriat cu Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), organizează, în perioada de 23-27 noiembrie curent, cursul de formare profesională cu genericul „Planificare strategică integrată” cu durata de 5 zile (40 de ore academice). Cursul este organizat pentru personalul cu funcții de conducere și execuție din cadrul autorităților administrației publice locale.

Scopul cursului este consolidarea cunoștințelor, dezvoltarea abilităților și ghidarea pas cu pas a reprezentanţilor administraţiilor publice locale în iniţierea şi implementarea procesului de dezvoltare locală durabilă.

Cursul va fi prestat în exlusivitate în format online, însă acest lucru nu îmipiedică echipa de formatori să utilizeze metode interactive de instruire, precum ar fi prezentările, discuţiile, exerciţiile în grup, brainstorming-ul, schimbul de experienţă. Participanţii, la rândul lor, îşi vor putea dezvolta abilităţile de planificare strategică şi bugetară, utilizarea instrumentelor de planificare strategică, formulare a acţiunilor, termenelor, responsabilităţilor şi stabilirea indicatorilor de performanţă ai unei strategii monitorizare, evaluare şi raportare a rezultatelor. Urmare a cursului, funcționării vor avea posibilitatea de a-și modela atitudinile de responsabilizare în elaborarea programelor de dezvoltare strategică şi aplicare în practică a noilor cunoştinţe în domeniul planificării strategice.
 

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.