Proiecte în acţiune

În cadrul Proiectului instituţional de cercetări aplicative „Consolidarea capacităţilor instituţionale şi funcţionale a administraţiei publice locale din Republica Moldova în contextul implementării Acordului de Asociere la UE” pe 5 decembrie 2017 a fost organizată Masa Rotundă „Buna guvernare la nivel local prin prisma optimizării proceselor administrative”.

Evenimentul s-a desfăşurat în colaborare cu Consiliul Raional Glodeni şi au participat reprezentanţii Consiliilor Raionale: Făleşti, Rîşcani şi Edineţ. Discuţiile au fost focusate pe patru procese de bază în activitatea autorităţilor administraţiei publice locale: procesul de planificare a activităţilor, organizarea proceselor de muncă în realizarea planului de acţiuni, procesul decizional şi coordonarea activităţilor în realizarea obiectivelor, controlul şi măsurarea rezultatelor activităţilor.

Participanţii la masa rotundă au făcut schimb de experienţă şi au abordat problemele cu care se confruntă în realizarea atribuţiilor ce le revin.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.