Cursul de dezvoltare profesională „Managementul conflictelor și al stresului” pentru personalul cu funcții de conducere din cadrul autorităților administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 26-27 septembrie 2017, în blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională „Integrarea profesională în funcţia publică” pentru funcţionarii publici debutanţi din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale se va desfăşura în perioada 25 – 29 septembrie 2017, blocul C, etajul II, sala 203.

Cursul de dezvoltare profesională „Prestarea serviciilor publice” pentru personalul cu funcţii de conducere/execuţie din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 18-20 septembrie 2017, în sala 2, etajul I, blocul C.

Cursul de dezvoltare profesională ”Dezvoltarea abilităților manageriale” pentru personalul cu funcții de conducere din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 18 - 20 septembrie 2017, blocul C, etajul II, în sala 203.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.