Cursul de dezvoltare profesională „Utilizarea aplicațiilor interactive în procesul de instruire” pentru formatori din cadrul Academiei de Administrare Publică se va desfăşura în perioada 29-30 mai 2017, în blocul C, etajul I, sala 2.

Cursul de dezvoltare profesională ”Managementul conflictelor și al stresului” pentru personalul cu funcţii de conducere din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 29-30 mai 2017, în blocul C, etajul II, sala 203.

Cursul de dezvoltare profesională „Prestarea serviciilor publice” pentru personalul cu funcţii de conducere/execuţie din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale de nivelul I și II se va desfăşura în perioada 24 – 26 mai 2017, în blocul C, etajul I, sala 5.

Cursul de dezvoltare profesională „Dezvoltare regională” pentru personalul cu funcţii de conducere/execuţie din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale de nivelul I și II se va desfăşura în perioada 22-26 mai 2017, în blocul C, etajul II, sala 203.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.