Cursul de dezvoltare profesională „Elaborarea şi coordonarea proiectelor de acte normative” pentru personalul cu funcţii de conducere şi de execuţie cu atribuţii şi responsabilităţi în elaborarea actelor normative din cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale se va desfăşura în perioada 27 – 29 martie, în blocul C, sala 5.

Cursul de dezvoltare profesională „Achiziții publice. Gestionarea conflictului de interese în procesul de achiziții publice” pentru personalul cu funcţii de conducere/execuţie din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale de nivelul I și II se va desfăşura în perioada 27-31 martie 2017, în blocul C, etajul I, sala 2.

 Cursul de dezvoltare profesională ”Managementul și elaborarea programelor/proiectelor” pentru personalul cu funcţii de conducere/execuție din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale de nivelul I și II se va desfăşura în perioada 27 – 31 martie 2017, în blocul C, etajul II, sala 203.

Cursul de dezvoltare profesională „Management şi leadership în administrația publică” pentru personalul cu funcţii de conducere din cadrul autorităţilor administraţiei publice locale se va desfăşura în perioada 22 – 24 martie 2017, în blocul C, sala 5.

Portaluri guvernamentale

Education - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.